Fourchet Vedet past in de vierde editie van de Week van de Smaak met als gastland Turkije. Julien Vrebos is onze gastheer en zal u met veel plezier tijdens deze culinaire ontdekkingstocht van één dag begeleiden. Laat u verleiden door de Turkse, Zuid-Afrikaanse of Russische keuken en pik van elk lekker hapje mee. U kan uitgebreid komen lunchen vanaf 13u. Het buffet is speciaal voor u klaargemaakt door de chefs van EAT vzw. Of voelt u zich geroepen om uw kunnen te tonen tijdens een spannende kookwedstrijd?
Citizenne/Vormingsplus Brussel vzw en het Koerdisch Instituut vzw verzorgen een culinaire wandeling (14:00-16:30) door Schaarbeek en Sint-Joost waar men de interne keuken van Koerden, Armeniërs, Assyro-Chaldeërs en andere volkeren van Turkije kan leren kennen. Inschrijving is verplicht via Benedicte Serroen: [email protected] of 02/240 95 22.
Info:
GC De Kriekelaar
Gallaitstraat 86 – 1030 Brussel
fourchetvedet.vgc.be – T: 02 245 75 22 – F: 02/242 65 40 – E: [email protected]